Je hebt een aantal mogelijkheden om de post van de COVS-postbus te beheren:

1. Via webmail:
    1. https://www.covs.nl/webmail
  2. Via een eigen e-mailprogramma:
    1. Android
    2. iPhone
    3. Windows
    4. Outlook

Vervang in bovenstaande handleidingen de domeinnaam door covs.nl of de mailserver door mail.covs.nl.

Aanvullende stappen voor Outlook

Voor het gebruik van onze e-mailverzending, doe de volgende stappen in Outlook:

Ga naar Bestand > Accountinstellingen > Serverinstellingen:

Klik op Uitgaande e-mail en vul de onderstaande gegevens in:

Druk op Volgende en vul daarna de gegevens in die je separaat hebt gekregen:

Druk op OK en de instellingen worden toegepast.

Stuur nu een bericht aan jezelf om te kijken of het gelukt is.