Eigen foto

• Maak een foto met een minimale hoogte van 1600 beeldpunten (vaak 1600x1200 pixels).
  • Hang die aan het bericht (bestand uploaden)
  • Publiceer het bericht
  • Bewerk het bericht
  • Kopieer de URL van de foto en plak in het in het veld 'Plaatje'.

Reeds gepubliceerde foto

• Zorg dat je zeker weet dat het plaatje gebruikt mag worden (rechten).
  • Zorg voor een minimale hoogte van 1600 beeldpunten (vaak 1600x1200 pixels).
  • Bewerk het bericht
  • Kopieer de URL van de foto en plak in het in het veld 'Plaatje'.

Standaardachtergronden of foto's van COVS

• Ga naar https://www.covs.nl
  • Kies Informatie > Foto's
  • Kies een foto, bijvoorbeeld uit het album Achtergronden.
  • Selecteer het downloadpictogram en kies voor View all sizes.
  • Kies de optie Large 1600.
  • Kopieer de URL van de foto en plak in het in het veld 'Plaatje'.