Wat is er aan de hand?

In een aantal gevallen wordt een melding gegeven als je probeert om het digitale magazine 'De Scheidsrechter' te openen.

Wat kan ik doen?

Hieronder wordt een aantal suggesties gegeven om het probleem te verhelpen.

Hoe ververs ik mijn cachegeheugen?

Doorgaans werkt de volgende toetsencombinatie om het cachegeheugen te verversen in diverse browsers. Hiermee wordt het cachegeheugen niet verwijderd maar lost vaak wel het eerder geschetste probleem op.

• Windows: Ctrl + F5
  • Mac: Command + Shift + R

Hoe kan ik mijn cachegeheugen legen?

Mocht verversen niet helpen. Dan zit er niks anders op dan het cachegeheugen te verwijderen. De wijze waarop het cachegeheugen geleegd kan worden is afhankelijk van de browser en het besturingssysteem dat gebruikt wordt.

Microsoft Internet Explorer op Windows

1. Klik rechtsboven op het tandwiel icoon.
  2. Ga naar de tab “beveiliging” en klik op “browsergeschiedenis verwijderen”.
  3. Vink de optie “tijdelijke internetbestanden” aan.
  4. Klik onderin op verwijderen.

De stappen 1 en 2 zijn ook uit te voeren door de toetsencombinatie Ctrl + Shift + Del.

Google Chrome op Windows

1. Klik rechtsboven op het menu icoon. Dit is een icoontje met 3 liggende strepen boven elkaar. Klik in het uitklapmenu op “geschiedenis” (Ctrl + H).
  2. Klik op de knop “browsergegevens wissen”.
  3. Kies in de pop-up bij “de volgende items verwijderen van” de optie “het eerste gebruik”. En vink de optie “Gecachte afbeeldingen en bestanden” aan.
  4. Klik op de knop “browsergegevens wissen” onderaan de pop-up.

Mozilla Firefox op Windows

1. Klik linksboven op de knop met als tekst Firefox om het menu uit te klappen.
  2. Ga met de muis op de pijl naast de tekst “geschiedenis” staan en kies in het uitklapmenu “recente geschiedenis wissen”.
  3. Kies in het pop-up venster voor de te wissen tijdsperiode: Alles
  4. Vink de optie “Cookies” en “Buffer” aan.
  5. Klik linksonder op de knop “nu wissen”.

De stappen 1 en 2 zijn ook uit te voeren door de toetsencombinatie Ctrl + Shift + Del

Safari op Mac

1. Klik linksboven op “Safari”.
  2. Klik in het uitklapmenu op “voorkeuren”.
  3. Klik in het pop-up menu op “privacy” en klik daar op “verwijder alle websitegegevens”.
  4. Klik op “verwijder nu”.

De stappen 1 en 2 zijn ook uit te voeren door de toetsencombinatie Command + , (komma).

Nog steeds een probleem?

Maak een ondersteuningsverzoek aan.